Sluiten

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga dan bij ons aan de slag!

Wij zoeken friskijkers!
×

Bericht

PDO driver not supported by Falang yet. Use MySQLi driver.

Begeleider EMB (20-24 uur)

 

Houd je van diversiteit en sfeer? Ben je bereid een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie op te bouwen met onze cliënten en bij te dragen aan een huiselijk woonklimaat?
 
Wij zijn De Trans
De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 850 cliënten. Ongeveer 1100 medewerkers en 300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren.

Wij zoeken friskijkers!
Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie!

Voor één van onze EMB woningen in Emmen zijn wij op zoek naar een:
Begeleider EMB (20-24 uur per week)


Leeuwerikenveld 6
Betreft groepswonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. De groep bewoners is zeer divers. Ze hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. In leeftijd variëren de bewoners van jongvolwassen tot ouder (20 tot 60+), dit vereist een combinatie van intensieve zorg en begeleiding. Een dynamische groep met veel actie-reactie. Binnen de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig en is een-op-een begeleiding mogelijk. In de nacht wordt gebruik gemaakt van een uitluistersysteem. In de woning beschikken de bewoners over hun eigen kamer en er is in een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer.


Wat ga je doen?
Wij zoeken een betrouwbare collega die gemotiveerd is om een actieve bijdrage te leveren aan de ondersteuning van onze cliënten om hun leven zowel leuker als makkelijker te maken! Als (assistent) begeleider ben je medeverantwoordelijk voor het naleven van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt, verzorging in het dagelijkse ADL en begeleid je de dagelijkse ondersteuningsvragen van de cliënt. In je dagelijkse werk word je ondersteund, gefaciliteerd en gecoacht door een zorgcoördinator, (assistent) begeleider, gedragskundige en zorgmanager. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met verwanten van onze cliënten en collega’s van andere disciplines en woongroepen. 

Er zijn vele ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg en zo ook binnen De Trans. Wil jij meedenken en meewerken aan een goed verloop en begeleiding van deze veranderingen voor zowel De Trans, de cliënten als het team? Twijfel niet en solliciteer gelijk! Wij kunnen jouw kwaliteiten goed gebruiken binnen dit dynamische werkgebied.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde, relevante agogische of zorgopleiding op niveau 4.
 • Heb je de opleiding Verzorgende IG (niveau 3) afgerond dan gaan we ook graag met je in gesprek;
 • Je hebt kennis van ontwikkelingswerken, van zorgen voor naar zorgen naar;
 • Je hebt affiniteit met cliënten met uiteenlopende zorgvragen en bent bekend met verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent in staat om het gedrag van cliënten te observeren en te vertalen naar de zorgvraag;
 • Je beschikt over kennis van sociale-en emotionele ontwikkelingsniveaus;
 • Onregelmatig werken is voor jou geen probleem;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring met signaleren van en het rapporteren op doelen.


 Wat krijg je van ons?

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris conform het CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 Salarisrange: € 2.178,- tot € 3.105,- bij fulltime dienstverband.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Vakantietoeslag van 8%
 • 144 vakantie uren bij fulltime dienstverband
 • 57 uur balansverlof bij fulltime dienstverband. Dit kan geheel of gedeeltelijk als verlof worden opgenomen, geheel of gedeeltelijk in tijd worden gespaard of gedeeltelijk worden uitbetaald.
 • Een uitgebreid pensioenpakket. Wij zijn aangesloten bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Eén van de grootse pensioenfondsen van Nederland.
 • FiscFree®! Hiermee kun je via je brutosalaris (en vakantietoeslag en eindejaarsuitkering) korting krijgen op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon en laptop, maar ook op je sportcontributie en weekendjes weg of Bol.com en Coolblue bonnen.
 • Profiteer van collectiviteitkorting op je zorgverzekering.
 • En natuurlijk voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Via Goodhabitz heb je toegang tot meer dan 100 trainingen en cursussen.

Voor ons staat leefplezier van de cliënt voorop, geldt dit voor jou ook?
Stuur dan snel je CV en motivatie. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marije Wortelboer, zorgmanager via 06 23 45 01 84. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met recruitment via of 088 5678 385

Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans.

Disclaimer:


For recruitment agencies:

We have made a conscious decision to do the recruitment ourselves. Therefore, we kindly ask you to not forward any candidates, as we will not accept their applications.

Je reageert op de vacature Begeleider EMB (20-24 uur) bij De Trans Emmen (DTMN.EMB.117).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden. 

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Waarom werken bij De Trans?

Laat De Trans jouw zorg zijn!

 • We zijn in beweging Er is ruimte voor verandering en jouw inbreng!

 • Er wordt naar je geluisterd Naar jouw frisse ideeën, mening én behoeften.

 • Ons zorgaanbod is divers Met veel doelgroepen en diverse uitdagingen.
  Verbreed jouw horizon als zorgprofessional!

Bekijk vacatures

Je horizon verbreden als zorgprofessional

Je komt terecht in een organisatie waar je echt iets kunt betekenen. Waar jouw
initiatieven en ideeën worden gehoord, gestimuleerd en beloond. We hebben
een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen en uitdagingen. Bij ons kun je
ontdekken, uitproberen en ontwikkelen! Kijk fris naar ons, maar ook naar jouw
eigen ambities. Wat is jouw stip op de horizon? Hier verbreed je jouw horizon als
zorgprofessional.

Bekijk vacatures

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling voor gehandicaptenzorg in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga bij ons aan de slag!

Klik hier

Verhalen

Ons team bestaat uit meer dan 1000 professionals uit de zorg en daarbuiten. Hier ontmoet je er een paar!

Klik hier

Wij zijn De Trans

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Lees hier meer over wie wij zijn!

Klik hier