Sluiten

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga dan bij ons aan de slag!

Wij zoeken friskijkers!

beschrijving

 

Wil jij regie over je eigen rooster? En vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken? Lees dan zeker verder.

Ons flexbureau zoekt begeleiders (4-32 uur) die inzetbaar zijn op verschillende woonlocaties in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen. Wil jij regie over je eigen rooster en balans tussen werk en privé? En wil jij graag begeleiding en zorg bieden aan mensen met diverse zorg- en begeleidingsbehoeften? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Flexbegeleider (4-32 uur)

Wij zoeken friskijkers!
Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie!

Wat ga jij doen?
Ons team van flexbegeleiders is een onmisbare factor voor de continuïteit, stabiliteit, zorg en veiligheid van onze cliënten. Als flexbegeleider vul je openstaande diensten in en ben je inzetbaar voor de verschillende doelgroepen die we vanuit De Trans bedienen (LVB, MVG, ouderen, EMB en Kind & Jeugd). Je bent onderdeel van de centrale flexpool. Met dit team – dat we graag willen uitbreiden met enthousiaste begeleiders – zijn we in staat in te spelen op de veranderingen in de zorg. Je staat in nauw contact met onze planners en bepaalt in overleg wanneer je ingeroosterd wilt worden. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de keuze in diensten.

Wij zoeken enthousiaste collega’s die graag breed ingezet willen worden en zo een actieve bijdrage leveren aan de ondersteuning van onze cliënten – jij maakt de levens van mensen leuker en makkelijker! En dat geeft voldoening. Als begeleider ben je medeverantwoordelijk voor het naleven van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt, en je begeleidt de dagelijkse ondersteuningsvragen van de cliënt waaronder de ADL. Daarnaast kun je als flexbegeleider ingezet worden als IOP-verantwoordelijke. In je dagelijkse werk word je ondersteund, gefaciliteerd en gecoacht door (assistent-)begeleiders, een zorgcoördinator, gedragskundige en zorgmanager.

Blijven ontwikkelen
Als flexbegeleider ben je een echte allrounder. Je bent inzetbaar binnen de diverse doelgroepen die De Trans ondersteunt. Zo werk je de ene dienst met cliënten met een intensieve zorgvraag, en begeleid je de dienst erop behoorlijk zelfstandige bewoners van een woonlocatie. Natuurlijk word je hierin ondersteund. Zo neem je als flexbegeleider deel aan een inwerktraject waarin je breed geschoold wordt en de handvatten krijgt om je werk goed en zorgvuldig uit te voeren.

informatie

Wie ben jij?

 • Natuurlijk ben jij flexibel in je beschikbaarheid en bereid om op verschillende locaties in de regio Drenthe/Zuidoost-Groningen te werken.
 • Een afgeronde, relevante agogische of zorgopleiding op niveau 4 of hoger.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met diverse begeleidingsvragen en -vormen.
 • Je bent bereid om ook ’s avonds en in weekenden te werken. Ook kun je ingezet worden op slaapdiensten.
 • Je bent bevoegd en bekwaam om voorbehouden en risicovolle handelingen te verrichten.
 • Je beschikt over kennis van sociale en emotionele ontwikkelingsniveaus en over algemene kennis van psychiatrische beelden.
 • Kennis van de gebruikelijke methodieken die ingezet worden in de gehandicaptenzorg.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat krijg je van ons?

 • Een vast contract.
 • Grip op je eigen rooster, zodat je werk en privé in balans houdt.
 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. De salarisrange loopt van € 2.258,- tot € 3.198,- bij een fulltime dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vakantietoeslag van 8%.
 • 144 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
 • Sparen van Persoonlijk Budget Levensfase uren (max. 57 uur bij een 36-urige werkweek). Je kunt dit budget gebruiken voor verlof of je kunt het sparen of laten uitbetalen.
 • Persoonlijke ontwikkeling en toegang tot meer dan 100 online trainingen.

Onze organisatie
De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten. Ongeveer duizend medewerkers en 350 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren.

Voor ons staat leefplezier van de cliënt voorop, voor jou ook?
Stuur dan snel je CV en motivatie. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Stephanie Bosman (zorgmanager) via 06-57863333 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met recruitment via of 088 5678 385.

Een dag meelopen op locaties zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Bij gelijke geschiktheid hebben eventuele herplaatsings- en interne kandidaten een voorrangspositie.

Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure van De Trans.

Je reageert op de vacature Flexbegeleider (4-32 uur) bij De Trans Nooitgedacht (DTNG.MVG.111).

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Waarom werken bij De Trans?

Laat De Trans jouw zorg zijn!

 • We zijn in beweging Er is ruimte voor verandering en jouw inbreng!

 • Er wordt naar je geluisterd Naar jouw frisse ideeën, mening én behoeften.

 • Ons zorgaanbod is divers Met veel doelgroepen en diverse uitdagingen.
  Verbreed jouw horizon als zorgprofessional!

Bekijk vacatures

Je horizon verbreden als zorgprofessional

Je komt terecht in een organisatie waar je echt iets kunt betekenen. Waar jouw
initiatieven en ideeën worden gehoord, gestimuleerd en beloond. We hebben
een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen en uitdagingen. Bij ons kun je
ontdekken, uitproberen en ontwikkelen! Kijk fris naar ons, maar ook naar jouw
eigen ambities. Wat is jouw stip op de horizon? Hier verbreed je jouw horizon als
zorgprofessional.

Bekijk vacatures

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling voor gehandicaptenzorg in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga bij ons aan de slag!

Klik hier

Verhalen

Ons team bestaat uit meer dan 1000 professionals uit de zorg en daarbuiten. Hier ontmoet je er een paar!

Klik hier

Wij zijn De Trans

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Lees hier meer over wie wij zijn!

Klik hier