Sluiten

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga dan bij ons aan de slag!

Wij zoeken friskijkers!

beschrijving

 

Ben jij de verzorgende IG die onze cliënten de zorg en liefde geeft die ze verdienen en haal je voldoening uit de kleine signalen die je krijgt van onze cliënten dan is deze baan precies wat jij zoekt.
 
De Trans biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. In veel situaties gaat die verstandelijke beperking samen met een lichamelijke beperking, psychiatrische stoornis, autisme of een aan autisme verwante stoornis. Samen met verwanten, vrijwilligers en overige betrokkenen maken we de ondersteuning persoonlijk, zodat plezier in het leven, wonen, werken en leren de best mogelijke kansen krijgt. Met onze ondersteuning streven we er naar dat mensen op hun eigen manier het gewone leven kunnen ervaren en deelnemen aan de samenleving.

Voor onze locatie De Nieuwe Havens in Nooitgedacht zijn wij op zoek naar een:


Verzorgende IG (24 tot 28 uur)


Wij zoeken friskijkers!
Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie!

Jouw rol in het team
Als verzorgende IG binnen de locatie aan de nieuwe havens ben je echt onmisbaar voor onze cliënten. Je biedt zorg en ondersteuning aan de ouder wordende cliënt en EMB doelgroep. Wij zoeken collega’s voor onze 4 woningen, een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Vind jij de afwisseling leuk tussen begeleiden en verzorgen? En wil jij betekenis geven aan goed leven onze bewoners? Dan is de nieuwe Havens precies wat jij zoekt.

Locatie de Nieuwe Havens
De Nieuwe Havens is een geheel nieuwe locatie van Stichting de Trans en bevindt zich in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. De Nieuwe Havens biedt woonzorg aan 48 cliënten in 4 modern en ruim opgezet appartementencomplexen. In de woningen zijn alle faciliteiten aanwezig om onze bewoners te ondersteunen in ADL en de gevraagde verpleegtechnische handelingen. Iedere cliënt beschikt binnen de Havens over zijn eigen woning, bestaande uit een woon- en slaapkamer en een eigen badkamer. Het centrum de Nieuwe Havens is opgedeeld in vier teams. Al met al een unieke locatie!

De bewoners
De bewoners van de Nieuwe Havens zijn onderverdeeld in twee doelgroepen; EMB (ernstig meervoudig beperkt) en de ouder wordende cliënt. Bij de ouderen woningen staat vooral het begeleiden centraal, waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het ouder worden. Ook is er op 1 van deze 2 woningen soms sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag. Bij de EMB woningen staat vooral het zorgen en verzorgen centraal, waarbij cliënten een lage ontwikkelingsleeftijd hebben. Hier is sprake van een intensieve zorgvraag. Het niveau van al onze bewoners, zowel mannen en vrouwen, is variërend en over het algemeen EMB.

Over het team
Wij zijn een team van enthousiaste collega’s. Onze teams zijn bijna compleet en we zijn met elkaar in ontwikkeling. We zijn nu nog op zoek naar jou! Het belang van de cliënt staat voorop, maar daarnaast werken we ook met een basisplan voor onze collega’s. Wij zijn te gast in de woning van onze cliënten en proberen dan ook een huiselijke sfeer te creëren waar iedere bewoner zich prettig bij voelt. Wat het werk bij ons mooi maakt is dat geen dag hetzelfde is. De zorgvraag is groot en dat biedt juist de kans om één op één contact met de cliënt te hebben. Je kunt de dag van een bewoner zo net wat mooier maken, dat geeft ons veel voldoening.

informatie

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG;
 • Je hebt kennis van ontwikkelingswerken, van zorgen voor naar zorgen naar;
 • Je hebt affiniteit met cliënten met uiteenlopende zorgvragen;
 • Je bent in staat om het gedrag van cliënten te observeren en te vertalen naar de zorgvraag;
 • Onregelmatig werken is voor jou geen probleem;
 • Je bent communicatief vaardig.

Wat krijg je van ons?

 • Een vast contract.
 • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. Salarisrange € 2.258,- tot € 3.198,- bij fulltime dienstverband.
 • Een cluster in ontwikkeling waarin jij je steentje bij kan dragen.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Vakantietoeslag van 8%
 • 144 vakantie uren bij fulltime dienstverband
 • 57 uur balansverlof bij fulltime dienstverband. Dit kan geheel of gedeeltelijk als verlof worden opgenomen, geheel of gedeeltelijk in tijd worden gespaard of gedeeltelijk worden uitbetaald.
 • Een uitgebreid pensioenpakket. Wij zijn aangesloten bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Eén van de grootse pensioenfondsen van Nederland.
 • FiscFree®! Hiermee kun je via je brutosalaris (en vakantietoeslag en 13e maand) korting krijgen op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon en laptop, maar ook op je sportcontributie en weekendjes weg of Bol.com en Coolblue bonnen.
 • Profiteer van collectiviteitkorting op je zorgverzekering.
 • En natuurlijk voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Via Goodhabitz heb je toegang tot meer dan 100 trainingen en cursussen.

Voor ons staat leefplezier van de cliënt voorop, geldt dit voor jou ook?
Stuur dan snel je CV en motivatie. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anjenita Tigelaar, zorgmanager via 06 51 86 69 81 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met recruitment via of 088 5678 385.

Bij gelijke geschiktheid hebben eventuele herplaatsing- en interne kandidaten een voorrangspositie.

Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans.

Je reageert op de vacature Verzorgende IG (24 tot 28 uur) bij De Trans Nooitgedacht (DTNG.EMB.109).

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Waarom werken bij De Trans?

Laat De Trans jouw zorg zijn!

 • We zijn in beweging Er is ruimte voor verandering en jouw inbreng!

 • Er wordt naar je geluisterd Naar jouw frisse ideeën, mening én behoeften.

 • Ons zorgaanbod is divers Met veel doelgroepen en diverse uitdagingen.
  Verbreed jouw horizon als zorgprofessional!

Bekijk vacatures

Je horizon verbreden als zorgprofessional

Je komt terecht in een organisatie waar je echt iets kunt betekenen. Waar jouw
initiatieven en ideeën worden gehoord, gestimuleerd en beloond. We hebben
een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen en uitdagingen. Bij ons kun je
ontdekken, uitproberen en ontwikkelen! Kijk fris naar ons, maar ook naar jouw
eigen ambities. Wat is jouw stip op de horizon? Hier verbreed je jouw horizon als
zorgprofessional.

Bekijk vacatures

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling voor gehandicaptenzorg in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga bij ons aan de slag!

Klik hier

Verhalen

Ons team bestaat uit meer dan 1000 professionals uit de zorg en daarbuiten. Hier ontmoet je er een paar!

Klik hier

Wij zijn De Trans

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Lees hier meer over wie wij zijn!

Klik hier