Sluiten

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga dan bij ons aan de slag!

Wij zoeken friskijkers!
×

Bericht

PDO driver not supported by Falang yet. Use MySQLi driver.

Begeleider MVB (28 tot 32 uur)

 

Houd je van diversiteit en sfeer? Ben je bereid een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie op te bouwen met onze cliënten en bij te dragen aan een huiselijk woonklimaat?

Wij zijn De Trans

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 850 cliënten. Ongeveer 1100 medewerkers en 300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren.

Wij zoeken friskijkers!

Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie!

Voor onze locatie Egypteneinde in Veendam zijn wij op zoek naar een;

Begeleider MVB (28 tot 32 uur)

Egypteneinde

Het betreft groepswonen in een landelijke omgeving aan de rand van Veendam. Egypteneinde 47 is een zeer ruim pand, gelegen tussen de weilanden. Winkels en openbaar vervoer liggen op loopafstand. De locatie biedt plaats aan 14 bewoners die ieder een eigen kamer hebben. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals een woonkamer en keuken. Het terrein omvat een groot weiland en schuur waar de bewoners kunnen klussen en hobbyen.

De bewoners hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking, waaronder bewoners met syndroom van Down of bewoners met bijvoorbeeld autisme. De leeftijdsopbouw van de groep is zeer breed: van jongvolwassenen tot ouderen. In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig, dit betekend dat er onder andere ook slaapdiensten gedraaid worden. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Er zijn vele ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg en zo ook binnen De Trans. Wil jij meedenken en meewerken aan een goed verloop en begeleiding van deze veranderingen voor zowel De Trans, de cliënten en het team? Twijfel niet en solliciteer gelijk! Wij kunnen jouw kwaliteiten goed gebruiken binnen dit dynamisch werkgebied.

Wat ga je doen?

Jij maakt je samen met 10 collega’s hard voor de beste zorg voor onze bewoners. Je levert een actieve bijdrage aan de ondersteuning van onze bewoners om hun leven zowel leuker als gemakkelijker te maken. En dat doe je met aandacht, respect en liefde voor je vak. De sfeer binnen de woning is open, gezellig, gemotiveerd en betrokken. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de randzaken die horen bij het runnen van de groep, zoals boodschappen doen, wassen en koken. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met verwanten en/of wettelijke vertegenwoordigers van onze bewoners, collega’s, en andere betrokken disciplines

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde, relevante agogische of zorgopleiding op niveau 4.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een diverse begeleidingsvraag (ASS en PDD- NOS)
 • Je beschikt over kennis van sociale-en emotionele ontwikkelingsniveaus en over algemene kennis van psychiatrische beelden.
 • Je bent in staat om te reflecteren op het eigen denken, voelen en handelen en weet in dreigende situaties zo humaan mogelijk te interpreteren en bejegenen.
 • Je kunt goed in teamverband werken en afstemmen waar nodig.
 • Bent vaardig in het ontwikkelingsgericht werken en kan hierop rapporteren volgens de opgestelde doelen in het ondersteuningsplan.
 • Kennis van de Triple C methode is een pre.
 • Je bent flexibel.
 • In het bezit van een rijbewijs.
 • Iemand die stevig in de schoenen staat.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband in een team met gemotiveerde en enthousiaste collega`s.
 • Een cluster in ontwikkeling waarin jij je steentje bij kan dragen.
 • Contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris conform het CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. Salarisrange: € 2.178,- tot € 3.105,- bij fulltime dienstverband.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Vakantietoeslag van 8%
 • 144 vakantie uren bij fulltime dienstverband
 • 57 uur balansverlof bij fulltime dienstverband. Dit kan geheel of gedeeltelijk als verlof worden opgenomen, geheel of gedeeltelijk in tijd worden gespaard of gedeeltelijk worden uitbetaald.
 • Een uitgebreid pensioenpakket. Wij zijn aangesloten bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Eén van de grootse pensioenfondsen van Nederland.
 • FiscFree! Hiermee kun je via je brutosalaris (en vakantietoeslag en 13e maand) korting krijgen op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon en laptop, maar ook op je sportcontributie en weekendjes weg of Bol.com en Coolblue bonnen.
 • Profiteer van collectiviteitkorting op je zorgverzekering.
 • En natuurlijk voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Via Goodhabitz heb je toegang tot meer dan 100 trainingen en cursussen.

Voor ons staat leefplezier van de cliënt voorop, geldt dit voor jou ook?

Stuur dan snel je CV en motivatie. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Aron Schaftenaar, zorgmanager via 06-57006522. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met recruitment via of 088 5678 385

Bij gelijke geschiktheid hebben eventuele herplaatsingskandidaten een voorrangspositie.

Het verstrekken van een verklaring over gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans.

Disclaimer:


For recruitment agencies:

We have made a conscious decision to do the recruitment ourselves. Therefore, we kindly ask you to not forward any candidates, as we will not accept their applications.

Je reageert op de vacature Begeleider MVB (28 tot 32 uur) bij De Trans Veendam (DTVD.MVG.104).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden. 

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Waarom werken bij De Trans?

Laat De Trans jouw zorg zijn!

 • We zijn in beweging Er is ruimte voor verandering en jouw inbreng!

 • Er wordt naar je geluisterd Naar jouw frisse ideeën, mening én behoeften.

 • Ons zorgaanbod is divers Met veel doelgroepen en diverse uitdagingen.
  Verbreed jouw horizon als zorgprofessional!

Bekijk vacatures

Je horizon verbreden als zorgprofessional

Je komt terecht in een organisatie waar je echt iets kunt betekenen. Waar jouw
initiatieven en ideeën worden gehoord, gestimuleerd en beloond. We hebben
een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen en uitdagingen. Bij ons kun je
ontdekken, uitproberen en ontwikkelen! Kijk fris naar ons, maar ook naar jouw
eigen ambities. Wat is jouw stip op de horizon? Hier verbreed je jouw horizon als
zorgprofessional.

Bekijk vacatures

Vacatures

Wij zijn De Trans. Dé zorginstelling voor gehandicaptenzorg in Drenthe en Groningen. Zoek je een baan, ga bij ons aan de slag!

Klik hier

Verhalen

Ons team bestaat uit meer dan 1000 professionals uit de zorg en daarbuiten. Hier ontmoet je er een paar!

Klik hier

Wij zijn De Trans

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Lees hier meer over wie wij zijn!

Klik hier